Tierra

Elämän kauneutta, herkkyyttä ja levon hetkeä kunnioittava Tierra Finlandian mallistot luovat hiljaisuuden keskelle valoa. Uurnat ovat ekologisia, kotimaisia ja täysin biohajoavia. Uurnat soveltuvat erityisen hyvin myös vesistöuurniksi.

Uurnia on saatavilla yhteistyökumppaneinani toimivilta hautaustoimistoilta tai minulta suoraan tilaamalla. Jos olet kiinnostunut tarjoamaan asiakkaillesi Tierra-uurnia, ota yhteyttä

Vesistöhautaus

Kaikki Tierra-uurnat valmistetaan vesistöhautaukseen soveltuvaksi.

Veteen laskettava Tierra-uurna sulautuu osaksi luonnon omaa kiertokulkua. Se muuttuu vedessä osaksi meren pohjaa ja liittyy osaksi aaltoja, suojellen ainutlaatuista vesistöämme.

Kun toiveena on kolumbaario

Kolumbaariossa eli kiinteässä muistohaudassa tai maahaudassa uurnan toivotaan säilyvän pitkään.

Kolumbaariouurniin luodaan matalalla poltolla kestävä pinta. Uurna kestää kolumbaariossa, mutta uurnaa ei voi laskea hautapaikalle tai vesistöön, koska se ei ole enää maatuva. Kolumbaariouurna voi kuitenkin kosketuksissa veden ja roudan yhteisvaikutuksena hajota ja sirpaloitua kiviainekseksi.

Kaikista malleista on mahdollista valmistaa kolumbaarioon sopivan vaihtoehdon.

Tierra-uurna

enemmän kuin vain uurna

Yksilöllinen uurna on kunnianosoitus suomalaisuudelle, taidokkaalle käsityölle, suomalaiselle luonnolle ja yhdessä eletylle elämälle täällä pohjoisten tähtien alla.

Tierra Finlandian tapa toimia:

 • 100 % suomalainen tuote.
 • Uniikkia käsityötä.
 • Koko tuotantoprosessi on ekologinen materiaaleja ja valmistustapaa myöten.
 • Polttamaton luonnonsavi on täysin biohajoava materiaali.
 • Tierra-uurnat soveltuvat täydellisesti vesistöuurniksi.
 • Valmistettu tunteella ja ajatuksella.

Pia Zettinig

Tierra Finlandialla on Avainlippu, Valonian ympäristöpalkinto ja Design From Finland -merkki. Tierra-uurnat saapuvat Suomen Turusta Aurajoen historiallisesta miljööstä, muinaisilta piispanistuimen raunioilta. Aidosti biohajoavat uurnat sulautuvat osaksi luonnon kiertokulkua: ne muuttuvat jälleen osaksi maaperää ja vesistöjämme tukien ja säilyttäen Suomen luonnon ainutlaatuisuutta.

Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu

Herkästi ja vaistonvaraisesti kuunnellen, sydän oppaanani suunnittelen ja valmistan yksilölliset uurnat. Haluan suojella ja säilyttää upeaa Suomen luontoamme sekä vesistöjämme. Tämän vuoksi ekologisen Tierra-uurnan valmistus ja kaikki sen työvaiheet kunnioittavat luonnon kiertokulkua.

Katso video
 • Tierra-uurnat tukevat ja vahvistavat luonnon omaa kiertokulkua: suomalainen puna- ja valkosavi jatkaa kiertoa ravitsemalla taas uudestaan maata ja vesistöä.

 • Polttamattomasta luonnonsavesta valmistetuilla  Tierra-uurnilla on jo 30 vuoden historia takanaan.

 • Uurnien design on tarkkaan harkittua. Kannen kiinnittämiseen ei tarvita yleisesti käytettyjä komposiittiliimoja, ruuveja tai muuta ylimääräistä. Vain luonnollinen savi toimii materiaalina.

 • Uurnan kanteen saa myös tuikun tai kukkakranssin muistotilaisuuden ajaksi.
 • Tierra-uurnien kansiin voit saada sisälle joko savisen tai turpeisen kiekon, josta kasvaa uusi puu tai kasvi. Näin elämän virta jatkuu.

 • Kannen valmistamiseen käytetty savi on kierrätettyä. Se on voinut kulkea mukana kurssilla monien ihmisten käsissä, jolloin siinä on mukana monen kosketus. Näin kukaan ei päädy aivan yksin viimeiselle leposijalle, vaan saattajia on useampia. Myös muistokorut luodaan tästä kierrätetystä materiaalista.

 • Uurnien pintakäsittelyssä käytetään vain savipohjaisia lietevärejä tai Tikkurilan savipohjaisia sertifioituja pintamaaleja.