Sinun tarinasi on taidetta

Muotoillaan yhdessä tarinasi tauluksi. Taiteeksi kotisi kruunuksi. Olet sen arvoinen. Käsieni kautta annan muodon kiehtovalle ajatukselle, tunteelle tai aistimukselle – jollekin, joka haluaa tulla näkyväksi.

“Taiteeni työstäminen on aina kuin hyppäisi tuntemattomaan, jossa matkan varrella syntyy tieto siitä, minkä pitäisi syntyä näkyväksi. Se on seikkailua, jossa kokeilun ja leikkisän mielen kautta syntyy uskomattoman yksityiskohtaisia ja upeita kolmiulotteisia kuvia – meille kaikille yhteisesti koettavaksi.”

Ikiaikainen Turun savi muuntui perhosten lennon siivittämänä kauniiksi taideteokseksi

Millainen on sinun tarinasi,

unelmasi?

Pysähdy hetkeksi elämän äärelle ja lähde kanssani matkalle taiteen ja saven elämykselliseen maailmaan – luvassa on taidekokemus, joka on kurkistus itseen.

Pääset syventymään oman elämäsi tärkeimpiin tapahtumiin ja kokemuksiin.

Uniikki taideteoksesi voi kertoa kokonaisen elämäntarinan tai se voi kuvastaa jotakin sinulle tärkeää yksittäistä muistoa, unelmaa tai hetkeä jolla sinulle suuri merkitys.

Luova työ on aina heittäytymistä tuntemattomaan, josta syntyy oma yksilöllinen polku, sinun laulusi – joka muotoutuu kolmiuloitteiseksi kuvaksi. Yhteisessä työssämme syntynyt taideteos nivoo luontevasti yhteen sinulle merkitykselliset muistot, elämänvaiheet ja hetket.

Sieluni maisema
Uskollinen Ystävä
Naiset torin kulmalla

Minulle on tärkeää, että lopullinen työ on omistajalleen rakas ja että se synnyttää yhteiset hetket ja unelmat uudelleen eloon muistuttaen elämän loputtomasta kauneudesta ja mahdollisuuksista.

Nouse luontoni savesta
Syntyni syvästä maasta
Muovaa vedellä voimani
Sieluni tulella sytytä
Lauluni tuuliin laula
Maan sylistä kuvakseni Synny

Tilaa unelmiesi taideteos

Lähde kanssani unohtumattomalle matkalle. Jokainen tilaustyö on yksilöllinen ja lopulliseen hintaan vaikuttaa työn yksityiskohtaisuus, työhön käytetty aika ja koko.

Taideteokseen valittava savi luo oman uniikin yhteyden siihen maahan tai paikkaan, josta savi on peräisin. Töihin on mahdollista liittää hiekkaa tai erilaisia luonnonmateriaaleja, kuten heinää, viljaa, kukkia ja kaislaa. Rantahiekka oman mökin rannalta muistuttaa taideteoksessa kauniilla tavalla tärkeistä hetkistä.

TEOSTEN HINNAT

  • Työn koko 20–30 cm: alkaen 800 €
  • Työn koko 40–60 cm: alkaen 1500 €
  • Työn koko 80–100 cm: alkaen 2500€

Toimitusaika on yleensä n. 2-3 kuukautta. Pyydä tarjous uniikista taideteoksesta – luodaan kotiisi jotakin ihanaa tai ystävällesi yllätyksellinen lahja!