Uurnat

– Muoto rakkaudelle –

Tierra Finlandian uniikit ja ekologiset uurnat muotoillaan yksilöllisesti käsityönä, sydämen sävelmän ohjaamina. Työni kumpuaa ihmisen ainutlaatuisuuden valtavasta kunnioituksesta ja arvostuksesta. Jokainen uurna on täysin yksilöllinen ja siksi merkityksellinen, kuten meidän rakkaamme ovat meille.

Käsityössä on mukana kosketus ja läsnäolo

Jokainen ihminen on aina ainutlaatuinen ja siksi erityisen arvokas. Tierra Finlandian uurnat luodaan tämän suuren arvostuksen ohjaamina: jokainen uurna on yksilöllinen ja merkityksellinen.

Suomalaisesta savesta käsin muotoillut uurnat ovat ekologisia ja täysin biohajoavia. Luonnon omissa materiaaleissa kulkee mukana niiden erityinen energia. Maahan tai veteen laskettu uurna muuntuu lopulta osaksi luonnon kiertävää elinvoimaa. 

Haluan auttaa käsittelemään ihmisyyden herkimpiä hetkiä. Kun suru on luona, olen läsnä ja kuljen mukana tuomassa valoa ympärille. 

Juuri hänelle tehty

Personoidut uurnat ilmentävät erityisen henkilökohtaisella tasolla ihmisen ainutlaatuisuutta. Luon jokaisen uurnan suurella pieteetillä kyseistä persoonaa kunnioittaen. Hellin savesta esiin juuri omannäköisen muodon ja lohdun paikan. 

Suunnittelemme yhdessä henkilökohtaisen uurnan. Olen sinun kanssasi läsnä.

Valo ja lohtu kulkevat mukana matkalle ikuisuuteen​

Elämän kauneutta, herkkyyttä ja levon hetkeä kunnioittava Base-mallisto luo hiljaisuuden keskelle valoa. Uurnat ovat ekologisia, kotimaisia ja täysin biohajoavia. Uurnat soveltuvat erityisen hyvin myös vesistöuurniksi.

Perusmallistoni on saatavilla yhteistyökumppaneinani toimivilta hautaustoimistoilta. Jos olet kiinnostunut tarjoamaan asiakkaillesi Tierra-uurnia, ota yhteyttä.

Hellä halaus lemmikin viimeiselle polulle

Lemmikkiuurnat luovat rinnallamme tassutelleille lempeän levon paikan, kun on aika suunnata kohti ikuisuuden polkuja.

Suunnittelen kanssasi lemmikillesi ainutlaatuisen uurnan. Lemmikkiuurnia on myös tilattavissa kaupastani.

Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu

Herkästi ja vaistonvaraisesti kuunnellen, sydän oppaanani suunnittelen ja valmistan yksilölliset uurnat. Haluan suojella ja säilyttää upeaa Suomen luontoamme sekä vesistöjämme. Tämän vuoksi ekologisen Tierra-uurnan valmistus ja kaikki sen työvaiheet kunnioittavat luonnon kiertokulkua.

Katso video
  • Tierra-uurnat tukevat ja vahvistavat luonnon omaa kiertokulkua: suomalainen puna- ja valkosavi jatkaa kiertoa ravitsemalla taas uudestaan maata ja vesistöä.

  • Polttamattomasta luonnonsavesta valmistetuilla  Tierra-uurnilla on jo 30 vuoden historia takanaan.

  • Uurnien design on tarkkaan harkittua. Kannen kiinnittämiseen ei tarvita yleisesti käytettyjä komposiittiliimoja, ruuveja tai muuta ylimääräistä. Vain luonnollinen savi toimii materiaalina.

  • Uurnan kanteen saa myös tuikun tai kukkakranssin muistotilaisuuden ajaksi.
  • Tierra-uurnien kansiin voit saada sisälle joko savisen tai turpeisen kiekon, josta kasvaa uusi puu tai kasvi. Näin elämän virta jatkuu.

  • Kannen valmistamiseen käytetty savi on kierrätettyä. Se on voinut kulkea mukana kurssilla monien ihmisten käsissä, jolloin siinä on mukana monen kosketus. Näin kukaan ei päädy aivan yksin viimeiselle leposijalle, vaan saattajia on useampia. Myös muistokorut luodaan tästä kierrätetystä materiaalista.

  • Uurnien pintakäsittelyssä käytetään vain savipohjaisia lietevärejä tai Tikkurilan savipohjaisia sertifioituja pintamaaleja.