Kurssit

Kohtaa ihminen yhdessä ja itsessäsi

Sinulle, joka haluat pysähtyä käsillä tekemisen äärelle – anna hetkeksi mielesi hiljentyä ja tunteesi johdatella. Tule ja upota kädet saveen, lähde löytöretkelle saven maailmaan, tunne yhteys maahan, ole hetki yhteydessä luontoon. Uudella ja kiehtovalla tavalla!

Savityön kursseille voit lähteä ystäväporukalla, yrityksen kokoonpanolla, perheenä tai vaikka kaverin kanssa kahdestaan.

Kippo, kuppo, kulho, koru -ilta

Yhteinen hetki teille, jotka haluatte vahvistaa yhteyttänne ja löytää savesta sen uniikin voiman.

Kuljen oppaananne tutkimusmatkalla saven ihmeellisyyksien äärelle; voitte jokainen valmistaa 2-4 erilaista pientä koristetta, korua, onnen amulettia tai astiaa. Lopputulosta tärkeämpi on luovuuden riemu ja yhdessä eletty kokemus.

Kurssi soveltuu myös yrityksille. Onko sinulla loistava työporukka tai omistatko trendikkään ajan hermolla olevan ravintolan? Heittäytykää rentoon ja luovaan yhteisen tekemisen äärelle. Suunnitellaan teille yhdessä teidän näköinen kahvipaussisetti, jälkiruokalautaset tai vaikka koko tarjoiluastiasto omilla logoilla –tehdään omalle brändille yhtenäinen uniikki ilme!

 • Hinta: alkaen 680 € /kerta
 • Kerää itsellesi porukka: 8–15 ystävää, työkaveria tms.
 • Sisältää ohjauksen, materiaalit, suojavaatetuksen.

Lähde rohkeasti luovuuden matkalle ja nappaa ystäväsi mukaan!

Savitaatio

Maailman ihaninta savea. Heittäydy rohkeasti käsillä tekemisen pariin – lähde ystäviesi kanssa löytöretkelle saven maailmaan!

Savi on kanava luovuuteen, oman itseni äärelle. Tällä matkalla kuljen mielelläni oppaanasi. Ohjaan ja opastan ennen kaikkea heittäytymisen tunteen ja tekemisen riemun näkökulmasta, mutta jaan mielelläni oppejani savesta, taiteesta ja tekniikoista, joita olen matkallani oppinut. Opit toki paljon savesta, keramiikasta ja eri tekniikoista – paljon tärkeämpää on kuitenkin päästä näkemään luovuuden maailma sisäisen lapsesi silmin ja kokea voimaannuttava luomisen voima.

Visuaalinen lopputuotos ei ole loputa tärkein, mitä kurssilta voit saada, vaan koko tekemisen ilo ja käsillä tekemisen prosessi on arvokas.

Lähde rohkeasti luovuuden matkalle kanssani!

 • Hinta alkaen 480 €/ kerta
 • 2-3h / 10-15 hlö
 • Hinta sisältää materiaalit, ohjauksen ja suojavaatetuksen.

Yhteinen hetki

Rentoutuminen, läsnäolo, luovuuden nautinto ja uuden oppiminen. Nämä ovat arvoja, jotka saat mukaasi luovan sävityön kurssilta. 

Ota kumppanisi kainaloon tai kerää ystäväsi koolle – nyt on hetki kokea yhdessä jotakin aivan uutta, kädet savessa. 

 • Hinnat alkaen 480 €/kerta
 • Kesto 2-3 h / 2-14 henkilöä
 • Sisältää ohjauksen, materiaalit, suojavaatetuksen.
 • Pukeudu rennosti ja varaudu, että savea saattaa lentää vaatteille.

Heittäydy ja elä – kysy rohkeasti myös ihan omannäköistä kurssiasi! Olen mielelläni mukana matkassa keksimässä omaa tapaasi löytää saven ilmaisuvoima.

Temppelin Haltija

Sinulle, joka haluat kasvaa ihmisenä ja kohdata omat pelkosi. Sinulle, joka haluat tukea lähimmäisiäsi surun hetkellä.

Temppelin Haltija on uurnanvalmistuskurssi, jossa voit valmistaa oman tai lähimmäisesi uurnan. Kurssi on ennen kaikkea matka itseen ja omaan maailmaan; se on retki, jossa opit tutustumaan itseesi ja löytämään jokaisesta päivästä kauneuden.

Anna itsellesi lupa hiljentyä ja tunteen johdatella. Uskalla päästää irti siitä, mille ei ole annettu sanoja ja kuvita se savesta esille. Upota kätesi saveen ja anna hetken viedä. Kuljen kanssasi tukien ja kannustaen, mutta ennen kaikkea opastan sinua oman sisäisen laulusi löytymiseen. Uurnan valmistus on prosessi, joka voimaannuttaa ja antaa sinulle uskomattoman paljon työkaluja arkeesi.

 • Kurssin hinta alkaen 120€/henkilö (sis. alv.)
 • Kesto 3 h + 3 h
 • Hinta sisältää ohjauksen, materiaalit, pientä välipalaa ja rentouttavaa aikaa mukavassa seurassa.

Sukella kurssien maailmaan

Varaa kurssi

Täytä tämä lomake, niin olen yhteydessä sinuun.