Tummanpuhuva -lautaset

Tummanpuhuva -lautaset

Tumman Puhuva on upea yhdistelmä keramiikan ylellisyyttä ja saven luonnollista rouheutta. Valitse upeista käsityönä tehdyistä tuotteista juuri sinulle mieleisin muoto, tyyli tai väritys. Pieni 24€           (n.15cm) Toimii kivasti aamupalalla, kakkuihin, pieniin naposteltaviin Keskikoko 36€   (n.20cm) Ihana salaateille, alkupaloille, jälkiruuat ja pienet lounaat Iso 48€              (n.26cm) Kivan kokoinen illallis kattaukseen tai koristeiden esillepanoon XL 82€              (n.32cm) Tarjoiluastiaksi, pastaan,paellaan, keittoihin tai ison salaatintarjoiluun Kaikki astiat kestävät tiskikonetta, mikroa ja uunia.

Tummanpuhuva -lautaset

Monipuoliset tarjoilu-, ruokailu- ja säilytyslautaset mahdollistavat arkisenkin ruokailun muuttumisen nopeasti juhlakattaukseksi, josta voi nauttia koko perhe, sukulaiset, naapurit tai ystävät.

Astiastoistamme löytyy hieno uniikki lahja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Tai jospa innostutkin ostamaan lahjaksi tai itsellesi uniikin tilaustuotteen! Käy inspiroitumassa kuvagalleriassamme!

Kaikki astiamme ovat valmistettu korkeapolttoisista posliini- tai kivitavarasavista. Näin ollen ne kestävät käyttöä ja kulutusta, soveltuvat tiskikonepesuun, mikroaaltouuniin.
Muista kuitenkin kohdella tuotteita kunnioituksella. Jokainen tuote on luonnonsavea ja yksilöllisesti muotoiltu, joten tuote ei vastaa teollisesti sarjatuotantona valmistettuja.

2.482,00

Saatat myös olla kiinnostunut näistä

Tierra Finlandian tarkoitus

Tierra Finlandia on valon tuoja ja rakkauden lähettiläs, joka auttaa löytämään jokaisen oman sisäisen muodon, jokaisen oman uniikin sävelmän.

126A0826