Taiga lautanen

Taiga lautanen

Taiga lautanen Voit yhdistellä Taiga-malliston tuotteita itsellesi ja omaan makuun sopivasti minkä tahansa lautasen tai astian kanssa. Tierra mallistot on suunniteltu luonnollisesti yhteen. Pieni 24€             (n.15cm) Toimii kivasti aamupalalla, kakkuihin, pieniin naposteltaviin Keskikoko 36€    (n.20cm) Ihana salaateille, alkupaloille, jälkiruuat ja pienet lounaat Iso 48€                (n.26cm) Kivan kokoinen illallis kattaukseen tai koristeiden esillepanoon XL 82€                (n.32cm) Tarjoiluastiaksi, pastaan,paellaan, keittoihin tai ison salaatintarjoiluun

Taiga on perinnekäsityön ylistys. Isoäitien rakkaudella ja huolella tekemät pitsiliinat, historialliset kuviot jäljentyvät astiaston pinnoille.

Monipuoliset tarjoilu-, ruokailu- ja säilytyslautaset mahdollistavat arkisenkin ruokailun muuttumisen nopeasti juhlakattaukseksi, josta voi nauttia koko perhe, sukulaiset, naapurit tai ystävät.

Astiastoistamme löytyy hieno uniikki lahja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Tai jospa innostutkin ostamaan lahjaksi tai itsellesi uniikin tilaustuotteen! Käy inspiroitumassa kuvagalleriassamme!

Osta

2.482,00

Taiga lautanen

Tierra Finlandian tarkoitus

Tierra Finlandia on valon tuoja ja rakkauden lähettiläs, joka auttaa löytämään jokaisen oman sisäisen muodon, jokaisen oman uniikin sävelmän.

126A0826