Rasia

Rasia

Rasia 42€ Taiga sarjan säilytysrasia sydämellä. Aitoa suomalaista käsityötä rakkaudella.

Rasia

Käsityönä valmistettua uniikkia suomalaista luonnonläheistä keramiikkaa.

Kaikki astiamme ovat valmistettu korkeapolttoisista posliini- tai kivitavarasavista. Näin ollen ne kestävät käyttöä ja kulutusta, soveltuvat tiskikonepesuun, mikroaaltouuniin.

Muista kuitenkin kohdella tuotteita kunnioituksella. Jokainen tuote on luonnonsavea ja yksilöllisesti muotoiltu, joten tuote ei vastaa teollisesti sarjatuotantona valmistettuja.Kuvat antavat käsityksen tuotteesta, mutta jokainen valmistuva tuote on omanlaisensa.(Päivitämme kuvia mahdollisuuksien mukaan, mutta aina kuva ei ole juuri sinun tilaamasi tuote, vaan hyvin saman kaltainen.)
Jos kävisi niin, että juuri sinua miellyttäneet tuotteet ovat juuri tällä hetkellä loppu. Otamme mielellämme vastaan juuri sinun yksilöllisen tilauksesi ja mahdolliset toiveesi. Teemme ja suunnittelemme myös personoituja yksilöllisiä tilauksia juuri sinun toiveittesi mukaan.
Tuotteiden toimitus niiden valmistuttua. Yksilöityjen tilausten aikatauluista sovimme erikseen, mutta voit halutessasi tiedustella toimitusaikoja suoraan pajaltamme. Usein miten toimitus 2-4 viikkoa tilauksesta)

42,00

Saatat myös olla kiinnostunut näistä

Tierra Finlandian tarkoitus

Tierra Finlandia on valon tuoja ja rakkauden lähettiläs, joka auttaa löytämään jokaisen oman sisäisen muodon, jokaisen oman uniikin sävelmän.

126A0826