Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

Tierra
Finlandia

Ihmiseltä ihmiselle käsityönä

Tierra Finlandia — Meistä
Pia työssään

Tierra Finlandia syntyi vahvasta intuitiosta luottaa sydämen ääneen

Minulle käsillä tekeminen on ollut aina lähellä sydäntä, mutta pitkänlinjan terveydenhuollon ammattilaisena en kuvitellut  vaihtavani suuntaa näin radikaalisti. Irtisanoutuessani virastani tiesin, että haluan tehdä jotakin itselleni hyvin toisenlaista ja merkityksekästä. Hyvinvointikurssi Italiassa, muutti kuitenkin suunnan täysin. Siellä näkemäni näyn seurauksena aloitin Tierra Finland Oy:n toimitusjohtajana ja yrityksen tuotteiden suunnittelijana ja tekijänä 2017.

Yritystoiminta oli silloin saviuurniin ja keramiikkatöihin keskittyneen, kansainvälisestikin palkitun keraamikon Eero Kanniston elämäntyö. Arvostan ja kunnioitan hänen tekemää työtään ja saavutuksiaan, siksi tuntui kunnian osoitukselta saada jatkaa hänen jalan jälkiään.
Uudet tuulet ovat puhaltaneet luotsatessani yritystäni , mutta saviuurnat ja käyttökeramiikka ovat yhä Tierra Finlandian tuotekonsepteissa vahvasti mukana. Tierra Finlandian koko yrityskonsepti rakentuu savelle. Teemme töitä konkreettisesti, kädet savessa.

Kursseillamme yhdistelemme erilaisia terapeuttisia menetelmiä luovasti saven eri olomuotoja hyväksi käyttäen.

Tierra-logoTierra-uurnatTierra lemmikki, uurnat  

Jokainen tuote ja jokainen työvaihe tehdään käsin ja luonnon arvoja kunnioittaen. On sydämen asia toimia luonnon kanssa harmoniassa ja kunnioittaa luonnon tasapainoa. Minulle saven työstäminen on meditaatiota, jolloin mieli on rauhallinen ja sydän on kotona.
Materiaalit, niin tuotanto- kuin pakkausmateriaalitkin, tulevat Suomesta ja ne ovat kierrätettäviä ja ekologisia. Itse uurnat ovat täysin ekologisia ja maatuessaan ravitsevat maaperää tai vesistöä, parantaen luonnon tasapainoa.

Seuraa meitä

Lähde matkalle uudenlaiseen käsintekemiseen.

Tutustu valikoimaamme!

You don't have permission to register
X