Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

Tierra Finlandia

Tarinani

 

“Uranvaihdosta tehdessäni en vielä osannut edes haaveilla, että voisin yhdistää kaiken oppimani ja ihanat harrastukseni yhdeksi upeaksi kokonaisuudeksi ja vieläpä saada elantoni siitä.”

 

Kun irtisanouduin työfysioterapeutin virastani, suunnittelin perustavani hyvinvointiyrityksen, joka tuottaisi korkealaatuisia, monipuolisia, yksilöityjä kursseja ja kuntoutusta. Toisin kävi.

Italiassa pitäessäni koulutusta näin näyn, jonka seurauksena tieni lähti kulkemaan aivan uusille poluille. Kuukautta myöhemmin neuvottelin mieheni kanssa jo kaupan tekemisestä liiketoiminnasta, joka ei silloin liittynyt mitenkään kuntoutukseen tai hyvinvointiin – tai ainakin niin kuvittelin.
Lapsenomaisella innostuksella olin kuitenkin valmis hyppäämään uuteen ja tuntemattomaan miettimättä sen kummempia. Savityöt ja maalaaminen olivat olleet jo kolmen vuosikymmenen ajan minulle rakas harrastus. Nyt niistä tulisi minun työni!

 

Kaikki luova tekeminen käsillä kulkee meillä sukuperintönä ja on aina ollut hyvin lähellä sydäntäni. Luonto ja luonnon antimet ovat kiinnostaneet minua jo aivan pienestä asti. Keräilin kukkia ja kiviä, jopa sellaisella pieteetillä, että sukulaiset vieläkin muistelevat kokoelmiani.
Homeopatia, luonnonmukainen hoitomuoto sekin, alkoi kiinnostaa yhä enemmän omien lasten hoitamisen myötä ja lopulta valmistuin diplomihomeopaatiksi. Homeopaattina olen toiminut vuodesta 2014 alkaen.

 

Saven kanssa työskennellessäni ja uurnia tehdessäni jokin muinainen sisälläni herää ja koen olevani osa jotain suurempaa. Mieleni rauhoittuu ja sydämessäni tunnen, että sisimpäni on kotona.

 

Fysioterapeuttina ja homeopaattina toimiessani yritin usein löytää jotakin linkkiä tai keinoa millä avata lukkoja tai sallia nähdä itsensä juuri sellaisena kuin on, ilman stressiä ja kiireen tuomaa ahdistusta.
Kun keskityin täysin uurnien valmistamiseen, ymmärsin miten ainutlaatuinen ja uskomaton materiaali savi on. Savi ei ole vain muinainen osa maapallomme ja ihmisten historiaa, vaan se kantaa mukanaan sitä voimaa ja energiaa, jota me kaikki olemme. Toisin sanoen se on juuri tuo linkki itseemme, jota olin etsinyt.

Savessa on kaikki elementit, se on maapallon merkittävin mineraali- ja hivenaineryhmä ja sillä on elintärkeä rooli ihmisen hyvinvoinnille ja luonnon säilymiselle. Savi ja sen lukemattomat käyttötavat ulottuvat jo ajanlaskumme alkuun. Savi aktivoi elämän voimia ja harmonisoi hengen, sielun ja ruumiin toimintoja.
Tierra Finlandian koko yrityskonsepti rakentuu savelle. Se tarjoaa monimuotoista tuotevalikoimaa ja toimintaa – yhdistelemällä luovasti savea ja meille kaikille tuttuja asioita esteettiseksi ja elämykselliseksi kokonaisuudeksi.

Pia, astioita ja somisteita

 

You don't have permission to register
X